Kosgeb Yurt Dışı Pazar Desteği Programı’na Başvurumuz Onaylandı

Uluslararası hedefler doğrultusunda firmamızın uluslararası pazara açılacak iki ürünü Robee ve ChimneyMaster için devlet destekleri ve teşvikleri içerisinden başvurduğumuz Kosgeb Yurt Dışı Pazar Desteği Programı’ndan başvuru onayı aldık. Tekhnelogos; yazılım, IoT, robotik, mekanik, elektronik, yapay zekâ ve bilimsel araştırma gibi becerileriyle mühendislik, tıp, e-ticaret, lojistik, bina bilgi modelleme alanında teknolojiler üreten ve TekhneLabs çatısı altında Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiren bir firmadır.

Kosgeb İhracat Desteği kapsamında personel, yazılım ve donanım, tanıtım, yurt dışı fuar ve seyahat gideri gibi kalemlerde destek alacağımız program ile ürünlerimizin sürdürülebilirliğini artırma hedefine gitmekteyiz.

Robee Nedir?

Entegre endüstri 4.0 stratejimize paralel biçimde bir lojistik çözümü olarak geliştirdiğimiz Robee, yapay zekâyla yönetilen ve bilginin robotlar, makineler ve insanlar arasında aktığı akıllı bir deponun parçası olarak tasarlandı. Robee ve depo işletme yazılımımız BeeSmart, e-ticaret depolarına müşterilerine daha hızlı, daha düşük maliyetli ve daha hatasız biçimde ulaşmaları için müthiş imkânlar sağlıyor. 

ChimneyMaster Nedir?

ChimneyMaster, bir veya birden fazla yakıcı cihazın EN-13384 standardına uygun hesabını hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabileceğiniz kullanımı kolay bir baca hesap programı. Bu standardın içerisindeki tüm şartları ve hesaplama adımlarını bünyesinde barındıran program , baca firmalarının ihtiyaç duyduğu önemli bir mühendislik hesaplama aracıdır. Manuel yöntemlerle hesaplanamayacak kadar karmaşık olan bu hesaplama yöntemi, tüm yakıt tiplerinde ve yakıcı cihazlarında olası ölümcül tehlikelerin oluşmaması için zorunlu tutulan bir uygulama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir