Tekhnelogos CEO’su Dr. Ahmet Selami Çalışkan’ın Şirketin 20. Yılında Sertifikalı Firmalara Mesajı

Değerli Sertifikalı Firmamız,

Şirketimiz 20. yıla girerken 55 kişilik kadromuzla serüvenimize devam ediyoruz. Bu süre zarfında binlerce projenin ZETACAD üzerinden gaz dağıtım şirketlerine gönderilmesine aracı olduk. Bugüne dek yaptığımız teknoloji geliştirme çalışmalarına göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, güler yüz ve işbirlikçi yaklaşımınız için ülkemizin tüm sertifikalı firma ve çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz. Geliştirdiğimiz çevreci teknolojilerle Türkiye’nin karbon ayak izini düşürmeye devam ediyoruz. Nisan 2022 itibariyle 42.197 ağaç kesilmekten kurtarılmış, yüz milyon dolar seviyesinde tasarruf edilmesi sağlanmıştır. Sizlerle birlikte 21.yy’ın en önemli problemi Küresel Isınma ile mücadelede etkin rol oynuyoruz. İlgili karbon ayak izi ve mali katkılar için linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://www.tekhnelogos.com/tekhnelogos/cevresel-etki-degerlendirme-raporu

Bu 20 yıl içerisindeki temaslarımızda, sizler ile çalışmanın ne kadar doğru bir karar olduğuna dair inancımız artarak devam etmekte. TEKHNELOGOS olarak, gündelik mühendislik problemlerine, ileri teknoloji ve yenilik barındıran akıllı çözümleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Ülkemizdeki Doğalgaz Dönüşüm Süreci’nin otomasyonu ve dijitalleştirilmesini sizlerle birlikte başardık. Bu meşakkatli süreci “Sertifikalı Firma” desteği olmaksızın asla başaramazdık.

Tekhnelogos Ailesi olarak biz tüm kullanıcılarımızı, şirketimizin o ildeki fahri temsilcisi olarak görüyoruz. Çalışmalarımızın meyveleri olan destek ve teşekkür yazılarınız bizler için bir güç ve gurur kaynağı olmaktadır. 6000’i aşkın firma ve personellerine, son tüketici olan tesisat abonesine sunmuş olduğunuz hizmetleriniz için teşekkür eder, müşteri ve teknoloji odaklı çalışmalarınızın artarak devamını dileriz.

Her türlü dilek ve temennileriniz için şirketimiz Teknik destek elemanları hizmetinizdedir.

Saygılarımızla,

Dr. Ahmet Selami ÇALIŞKAN
TEKHNELOGOS YAZILIM VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ
CEO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir