Webcad ile Sahanın Dili

Hayatımızda anlık olarak tüm bilgilere ulaştığımız adres internettir.  Sosyal medya, alışveriş, yolculuk, yemek vb. ihtiyaçlarımızı karşıladığımız vazgeçilmez adres internet. Online toplantılar, iş süreçlerimizde e-postalar, aldığımız eğitimler gibi birçok şeyi internet üzerinden yapıyoruz. Bu noktada internet üzerinden her ihtiyacımıza anlık olarak karşılık bulmak interneti hayatımızda çok değerli hale getirmiştir.

Webcad olarak değerli paydaşlarımıza internet tarayıcısı üzerinden nerede olurlarsa olsunlar bir tık uzaklarında olan proje onay sistemimizle, doğalgaz tesisatlarını kolayca tasarlayarak, gerekli hesaplamaları yaptıktan sonra yetkili mühendise ait e-imza veya mobil imza ile ilgili gaz dağıtım firmasının onay ekranına gönderilen, veri kaybı riskinin hiçbir şekilde olmadığı yeni nesil bir çizim programının diğer bir deyişle tarayıcı üzerinden bir programın hizmetini sunuyoruz.

Bu kolaylığın yanında bizler saha ekibi olarak programı öğrenmek isteyen paydaşlarımıza ve doğalgaz sektörü ile yeni tanışan Makine Mühendisleri arkadaşlara yerinde ya da online olarak eğitim imkanı sunuyoruz.

Sonrasında sahada programımızın kolaylıklarını paydaşlarımıza anlık ofislerinde ziyaret ederek anlatıyor ve sürekli olarak canlı teknik destek vererek tüm süreci yakından takip ediyor ve paydaşlarımızı destekliyoruz.

Bir ürünün müşteriye verildikten sonraki kısmı yani o ürünün desteği veya hizmeti Türkiye’de çok fazla önemsenmeyen süreçlerin başında gelir. Bu anlamda Webcad olarak biz olaya çok farklı pencereden bakıyoruz.

Webcad olarak ürünümüz ile ilgili hizmet verdiğimiz paydaşlarımıza gerek canlı teknik destek gerekse saha da yüz yüze iletişim ile müşteri odaklı yaklaşımı önemsiyoruz.

Sürekli olarak paydaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler ile programımızı geliştirmeye devam ederek  en iyisini sunmayı hedefliyoruz.

Satış sonrası müşteri memnuniyetine bakış açımız diğer şirketlerin kendilerini geliştirmesi ve değişimi noktasında önemli rol oynadı. Bu hizmet ve destekler sonucunda kazananın paydaşlarımız olacağı düşüncesindeyiz.

Son olarak Webcad sistemi 2017 ocak ayında ilk projenin onaya gönderilmesi ile başladığı bu serüvende 3 buçuk yıl itibariyle yaklaşık 250 bin dosyanın onaylandığı verdiği hizmet ve satış sonrası destek ile kendisinden söz ettiren ve kendisini ispatlayan bir proje onay sistemidir.

WebCad Nedir?

Webcad, sahip olduğu yenilikçi teknoloji vizyonu sayesinde firmaların dongle ihtiyacını ortadan kaldırarak bulut teknolojisi çözümü, hatasız proje üretimi, mobil imza ayrıcalığı hizmeti veren web tabanlı dijital proje onay sistemidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir